Δημιουργικό καλοκαίρι 2018

Το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στα πλαίσια της ουσιαστικής συμπαράστασης και βοήθειας στη σύγχρονη εργαζόμενη οικογένεια, διοργανώνει το φετεινό καλοκαίρι μία σειρά πενθημέρων δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά των ηλικιών του Δημοτικού σχολείου, με τον τίτλο «Δημιουργικό καλοκαίρι 2018».

Η προσπάθεια συντελείται σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Ἐν πλῷ» μαζί με μία σειρά από έμπειρους και κατηρτισμένους συνεργάτες, που ασχολούνται με το παιχνίδι, τις κατασκευές, τη χειροτεχνία, τις αθλοπαιδιές, τη ζαχαροπλαστική, το θέατρο, την παράδοση, τον πολιτισμό και τις τέχνες κλπ.

Το πρόγραμμα αφορά σε πέντε πενθήμερα (Δευτέρα έως Παρασκευή) από 18 Ιουνίου έως 20 Ιουλίου, με συγκεκριμένες θεματικές ενότητες και πλήρη απασχόληση των παιδιών από τις 8.00 το πρωί έως τις 4.00 το μεσημέρι.

Το πρόγραμμα, με χαμηλό κόστος συμμετοχής, θα φιλοξενηθεί στις αίθουσες του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Σήμαντρο» (Ελ. Βενιζέλου 59Α, Χολαργός). Περιλαμβάνει Προσευχή και αγιογραφικό, καλλιτεχνικές και εικαστικές δραστηριότητες, αθλητικές ενασχολήσεις, θεατρικό παιχνίδι, εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, παρασκευή προσφόρου, προβολή ταινίας, διάλογο με συγγραφείς κ.ά. Στα παιδιά θα δίδεται πλούσιο δεκατιανό γεύμα.

Πληροφορίες -δηλώσεις συμμετοχής : τηλ. 2130184431 – 2130184436