Γιορτή αγάπης για τα παιδιά των Ιερέων

Με τη ευλογία του Μακαριωτάτου Ποιμενάρχη μας Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β΄  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 η εορτή που διοργάνωσε για δέκατη τέταρτη συνεχή χρονιά το Γραφείο Νεότητος προς τιμή  των παιδιών των Ιερέων της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον πανέμορφο χώρο που παραχώρησε η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία του Αρσακείου σχολείου Π. Ψυχικού.

[fancygallery id=”20″ album=”16″]

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος περίπου 200 παιδιά ηλικίας από μηνών έως 18 ετών από 55 ιερατικές οικογένειες, μαζί με τους γονείς των, τον Ιερέα πατέρα τους και την Πρεσβυτέρα μητέρα τους. Οι μικροί μας είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ομαδικά αγωνίσματα και παιχνίδια καθώς και σε ομάδες δημιουργικής απασχόλησης που είχε ετοιμάσει το Γραφείο Νεότητος στον υπαίθριο χώρο του Αρσακείου με εθελοντές – κατηχητές από ενορίες της Αρχιεπισκοπής.

Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση για όλους τους παρευρισκομένους.

Η βραδιά έκλεισε με την απονομή δώρων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν
• ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π. Μάξιμος Παπαγιάννης, Πρωτοσύγκελλος της Ι.Αρχιεπισκοπής Αθηνών,
• ο Γενικός  Αρχιερατικός Επίτροπος Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης,
•  ο Αιδεσιλομ. Πρωτοπρεσβ. Αναστάσιος Βλαβιανός, Διευθυντής Γραφείου Προσωπικού της  Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών,
• o Αιδεσιμολογ. Π. Αντώνιος Καληγέρης, Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής γάμου και οικογένειας της  Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών,
•  ο Πανοσιολ. π. Χρύσανθος Παπαποστόλου, διευθυντής του ιδρύματος «Διακονία» της  Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών,
• ο Αιδεσιμολ. π. Βασίλειος Χαβάτζας, Διευθυντής της «Χριστιανικής Αλληλεγγύης» της  Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Θέλουμε να απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στην Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία των σχολείων του Αρσακείου που μας παραχώρησαν το υπαίθριο χώρο του σχολείου και σε  όλους τους αυτούς, οι οποίοι αφανώς συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.