Για τις πρεσβυτέρες και τις διακόνισσες

Σε συνέχεια της πρώτης συνάντησης για τις πρεσβυτέρες και τις διακόνισσες των Κληρικών της Ι. Αρχιεπισκοπής, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου στον Ι. Ναό Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού, και εκπληρώνοντας την επιθυμία που εκφράσθηκε από τις παρευρισκόμενες πρεσβυτέρες, το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνει απογευματινή εκδρομή τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στην περιοχή του Ωροπού.

Ο απογευματινός αυτός περίπατος θα αποτελέσει μια ευκαιρία να βρεθούμε και πάλι, να χαρούμε την μεταξύ μας επικοινωνία και να γνωριστούμε καλύτερα.

Για την καλύτερη προετοιμασία της εκδρομής παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας

έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου στη Γραμματεία του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας (τηλ. επικοινωνίας 213.018 44 38 και e-mail: [email protected], κα Μαρία Φούρλα).

H παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς. Η εκδρομή προσφέρεται από το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας, το οποίο –δια της εμπνευσμένης καθοδηγήσεως του Mακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου- επιθυμεί να τιμήσει το πρόσωπο της πρεσβυτέρας και της διακόνισσας.