Για πρώτη χρονιά: Κατασκήνωση για οικογένειες !

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη Κατασκήνωση για οικογένειες στις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η Κατασκήνωση για οικογένειες διοργανώθηκε για πρώτη φορά με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου με την ευθύνη της Διεύθυνσης Ποιμαντικής Γάμου και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Συμμετείχαν στο τριήμερο 28-30 Αυγούστου  20 οικογένειες. Υπεύθυνος ήταν ο Πρωτοπρεσβ. Π. Αντώνιος Καλιγέρης, Διευθυντής της ανωτέρω υπηρεσίας της Ι. Αρχιεπισκοπής.

Μικροί και μεγάλοι, πότε όλοι μαζί και πότε σε επιμέρους ομάδες, δημιουργήσαμε, παίξαμε, ολονυκτίσαμε, μοιραστήκαμε, συμφάγαμε και συμπροβληματιστήκαμε, μετατρέποντας τους όμορφους χώρους της κατασκήνωσης σε σπίτι μιας μεγάλης οικογένειας. Διαβάζοντας τις «Πράξεις των Αποστόλων» αισθανθήκαμε πως σε αυτές τις τρείς ημέρες αναβιώσαμε την εκκλησιαστική οικογένεια των πρωτοχριστιανικών κοινοτήτων.

Στο τέλος του τριημέρου αυτό που εκφράστηκε από όλους ήταν η επιθυμία, με τη Χάρη του Θεού, να ξαναβρεθούμε στο ίδιο μέρος σύντομα.

[fancygallery id=”30″ album=”226″]