Βazaar για το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων (Ε.Κ.Κ.Ν.) Αυλώνα

Το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων (Ε.Κ.Κ.Ν.) Αυλώνα σας προσκαλεί στο Πασχαλινό Bazaar του, όπου εκτίθενται και πωλούνται δημιουργίες νεαρών κρατουμένων οι οποίοι συμμετέχουν στο ΙΕΚ Μαγειρικής και στο εργαστήριο κατασκευών του Καταστήματος. Τα έσοδα των πωλήσεων κάθε είδους θα κατατεθούν στους νεαρούς κρατουμένους που το δημιούργησαν.
Tο bazaar θα πραγματοποιηθεί, με έγκριση του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, την Κυριακή 02.04.2017, ώρα 12.00-20.00, στον νέο πολυχώρο της ΚοινΣΕπ Myrtillo café, στο Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισμό, πρώην ΚΑΠΑΨ, Τριφυλλίας και Λάμψα – Αμπελόκηποι, κοντά στο μετρό Πανόρμου.
Πληροφορίες: τμήμα Κοινωνικής Εργασίας Ε.Κ.Κ.Ν.Α. τηλ.22950 42773→εσωτ.143
Ελάτε να γνωριστούμε, να πιούμε καφέ και να ψωνίσουμε
λαμπάδες, γλυκά και πασχαλινά δώρα!!!
Το Ε.Κ.Κ.Ν.Α. είναι Ειδικό Κατάστημα στο οποίο κρατούνται σήμερα περίπου διακόσιοι δέκα νέοι έως 21 ετών, οι μισοί περίπου από τους οποίους είναι άποροι και χωρίς επαρκή στήριξη από το κοινωνικό τους περιβάλλον. Παρά τις δυσκολίες ωστόσο πολλοί συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους στο Δημοτικό, το Γυμνάσιο, το Λύκειο, το ΙΕΚ ή/και τη Σχολή Αλουμινίου) ενώ άλλοι δραστηριοποιούνται σε συμβουλευτικά ή/και πολιτιστικά προγράμματα του Καταστήματος. www.ekkna.net

Διεύθυνση : Myrtillo café, Τριφυλίας και Λάμψα, Πάρκο ΚΑΠΑΨ Αμπελόκηποι
Τηλ . 211 0123176
Ώρες λειτουργίας : 12:00–20:00