«Βοηθώντας τα παιδιά μας στην ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο»

Tο Σάββατο 30 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με την ενορία της Μεταμορφώσεως Σωτήρος Μοσχάτου, η εκδήλωση του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με θέμα:
«Βοηθώντας τα παιδιά μας στην ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο»
Με την εκδήλωση αυτή θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς τόσο για τους κινδύνους όσο και για τους τρόπους προστασίας των παιδιών από το διαδίκτυο αλλά και να γίνει ένας γόνιμος διάλογος μεταξύ γονέων και ειδικών.
Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλία και συζήτηση με την κα. Γωγώ Σταματοπούλου, Εκπαιδευτικό, Med, Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Π.Ε. Δυτικής Αττικής, Συνεργάτιδα του saferinternet4kids. Η κα. Σταματοπούλου ανέπτυξε τόσο τους κινδύνους του διαδικτύου όσο και τους τρόπους προστασίας, τόνισε τη σημασία της σωστής οριοθέτησης όσο και της καλλιέργειας βασικών δεξιοτήτων στα παιδιά, έδωσε πρακτικές παιδαγωγικές συμβουλές στους γονείς και άκουσε με πολύ ενδιαφέρον τα προβλήματα, τις σκέψεις και τις ερωτήσεις τους. Η παρουσίαση της ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για όλους και καθήλωσε το κοινό.
Το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας ευχαριστεί θερμά την κα. Σταματοπούλου για την αγαστή συνεργασία καθώς και την ενορία της Μεταμορφώσεως Σωτήρος Μοσχάτου για τη φιλοξενία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τον προϊστάμενο του Ναού Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. π. Γεώργιο Πολυχρονόπουλο και τον υπεύθυνο ιερέα νεότητας Αιδεσιμολ. Πρεσβ. π. Ζήση Κτενίδη με τους συνεργάτες του για την πολύτιμη βοήθειά τους. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Αλέξανδρο και τον Σπύρο, στελέχη του νεανικού έργου της ενορίας, οι οποίοι έντυσαν μουσικά την εκδήλωση.