Απαραίτητη διευκρίνηση καθώς οι συμμετοχές για το Συνέδριο ξεπέρασαν κάθε προσδοκία

Το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στα πλαίσια του ποιμαντικού ενδιαφέροντος για τους νέους και την οικογένεια, μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες πανδημίας, διοργανώνει – με την χάρη του Θεού και την ευλογία του Μακαριωτάτου Ποιμενάρχη μας κ.κ. Ιερωνύμου Β΄- διαδικτυακό Συνέδριο με κεντρικό τίτλο: «Βεβαίωσον ἐν τῇ πίστει · στήριξον ἐν ἐλπίδι· τελείωσον ἐν ἀγάπῃ. – Η ποιμαντική διακονία της νεότητας και της οικογένειας μετά την πανδημία» στις 31 Μαΐου, 2 & 3 Ιουνίου, και ώρα 8.00 μ.μ.

Στόχος μεταξύ άλλων είναι η διατύπωση των προβληματισμών και των προτάσεων για την ποιμαντική διακονία των  κληρικών  και λαϊκών στελεχών σε μια κοινωνία και μια οικογένεια που αλλάζει, λόγω των επιπτώσεων από την πανδημία.

Το τριήμερο Συνέδριο θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom και μέσω σύνδεσης στο youtube.

Επειδή η συμμετοχή στη Συνεδριακή αυτή συνάντηση έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον ορισμένο αριθμό συμμετεχόντων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom που είναι 500 πρόσωπα, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις συνεδριάσεις και μέσω σύνδεσης στο youtube , στους συνδέσμους που επισυνάπτουμε κάτωθι.

Eίναι χαρά και τιμή για όλους μας η συμμετοχή σας!

 

Topic: Α’ Ημέρα Συνεδρίου Ιδρύματος Νεότητας Ι.Α.Α

Σύνδεσμος: https://youtu.be/aJCKzm6Mmwk

 

Topic: Β’ Ημέρα Συνεδρίου Ιδρύματος Νεότητας Ι.Α.Α

Σύνδεσμος: https://youtu.be/oC3svYjvV04

 

Topic: Γ’ Ημέρα Συνεδρίου Ιδρύματος Νεότητας Ι.Α.Α

Σύνδεσμος: https://youtu.be/f1Os_VFDbsc