Έναρξη συνεργασίας της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας με το Mozarteum Hellas

Η ετήσια γενική συνάντηση και συνδιάσκεψη του μη κερδοσκοπικού πολιτιστικού και μουσικού οργανισμού Mozarteum Hellas πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Παρευρέθησαν και μίλησαν για τους σκοπούς και τις δράσεις του οργανισμού η κα. Ευγενεία Βοτανοπούλου, Πρόεδρος του Mozarteum Hellas, ο Δρ. Κώστας Ιατρού, Γεν. Γραμματέας του οργανισμού, ο κ. Phillip Wassermann, εκ μέρους της Αυστριακής πρεσβείας, ο κ. Rainer Heneis, εκ μέρους του Ιδρύματος Mozarteum Salzburg, η κα. Marina Corliano Nahi, εκ μέρους των Κοινοτήτων Mozart, καθώς και ο Dr. Wolfgang Gerold , Πρόεδρος του Mozartgemeinde της Βιέννης.

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο εκπροσώπησε ο Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βενετσιάνος, Γεν. Διευθυντής του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στην εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε και η επίσημη έναρξη της συνεργασίας του Mozarteum Hellas με την Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Το πρόγραμμα της συνδιάσκεψης περιελάμβανε και σύντομη συναυλία από την Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα, που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υπό την διεύθυνση της κας. Νίνας Πατρικίδου.