Άνοιγμα αγκαλιάς στον ξένο συνάνθρωπο. Μέσα από τραγούδια και ύμνους στον Ξένο Χριστό…

PashaEllinonΆνοιγμα αγκαλιάς στον ξένο συνάνθρωπο. Μέσα από τραγούδια και ύμνους στον Ξένο Χριστό…
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών διοργανώνουν τη συναυλία «Πάσχα των Ελλήνων.  Άνοιγμα αγκαλιάς στον ξένο συνάνθρωπο… μέσα από τραγούδια και ύμνους στον Ξένο Χριστό…»,  τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 στις 20.30 στην Αίθουσα Τελετών του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός».

Στην συναυλία Πάσχα των Ελλήνων συμμετέχουν ο Βυζαντινός Χορός των Μαθητών της Σχολής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υπό τη Διεύθυνση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη. Η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων υπό τη Διεύθυνση του Σταύρου Μπερή και η Ορχήστρα ΚΑΝΩΝ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών υπό τη Μουσική Διεύθυνση Γεωργίου Δεμελή και ενορχήστρωση Γεωργίου Ξουλόγη. Η Σκηνοθεσία και η Παρουσίαση ανήκει στον Ευάγγελο Μουρίκη. Η Επιμέλεια Κειμένων στον π. Πλάτωνα Βακαλάκη και στον Ευάγγελο Μουρίκη.

Θα τραγουδήσουν οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Σοφία Μάνου και Παναγιώτης Λάλεζας και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Η εκδήλωση Πάσχα των Ελλήνων θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» στην Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8 στο κέντρο της Αθήνας.