Μαζί με τους γονείς… διαδικτυακά!

Στα πλαίσια των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω της πανδημίας, το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών επικεντρώνει τις δράσεις του στην υλοποίηση διαδικτυακών συναντήσεων και σεμιναρίων.
Μπορεί οι εξ αποστάσεως συναντήσεις δύσκολα να υποκαθιστούν την δια ζώσης επικοινωνία και αλληλεπίδραση, θεωρούμε ωστόσο χρέος μας να προσαρμοστούμε στη νέα ψηφιακή εποχή, διατηρώντας παράλληλα την επαφή μας με τους ιερείς, γονείς, κατηχητές και νέους που όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχαν στις δράσεις μας.
Το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας διοργανώνει λοιπόν μια διαδικτυακή συνάντηση – συζήτηση για γονείς και ζευγάρια με θέμα «Σύντροφοι και γονείς: για μια καλύτερη σχέση». Ειδικότερα τώρα που οι συνθήκες της πανδημίας έχουν διαταράξει την καθημερινότητα πολλών οικογενειών και που άγχη, κρίσεις, συγκρούσεις, βία και διαζύγια έχουν έρθει στην επιφάνεια, θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη να στηρίξουμε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, τη συζυγία και κατ’ επέκταση την οικογένεια.
Η συνάντηση μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020, 7:00 – 8:30 το απόγευμα. Θα μιλήσει ο κ. Γρηγόρης Βασιλειάδης, δρ. ψυχολογίας-ψυχοθεραπευτής.

Η συνάντηση θα γίνει μέσω των εκπαιδευτικών τεχνικών της εξ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης (e-learning) και πιο συγκεκριμένα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης zoom.
Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να υποβάλλετε τις δηλώσεις συμμετοχής σας στο mail:
[email protected] μέχρι και τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ενημέρωση για τις λεπτομέρειες της συνάντησης μέσω του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2130184419.