Γιορτή Αθλητισμού

Με την ευκαιρία λήξης των κατηχητικών συνάξεων της τρέχουσας ιεραποστολικής περιόδου, το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνει, την Κυριακή 13 Μαΐου από τις 17:00 έως 20:30, μία μεγάλη γιορτή Αθλητισμού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της «Σιβιτανιδείου» Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων (Θεσσαλονίκης 151, Πλησίον στάσης ΗΣΑΠ Καλλιθέας), οι οποίες ευγενώς μάς παρεχωρήθησαν από τη Διεύθυνση της Σχολής.

Η εκδήλωση απευθύνεται στα παιδιά όλων των ηλικιών όλων των ενοριών της Ι. Αρχιεπισκοπής μας, ανεξάρτητα από το εάν έλαβαν μέρος στο φετινό διενοριακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης κατ΄ αρχήν περιλαμβάνει:
• Τους τελικούς αγώνες στο διενοριακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, που πραγματοποιήθηκε φέτος, ξεχωριστά για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου.
• Αγώνες μπάσκετ για παιδιά όλων των ηλικιών
• Αγώνες βόλεϊ για παιδιά όλων των ηλικιών
• Αγώνες σκάκι για παιδιά όλων των ηλικιών
• Αγώνες στίβου 100 μ. και 200 μ. για παιδιά όλων των ηλικιών

Θα ακολουθήσει μία σύντομη εκδήλωση και τελετή λήξης, θα δώσουμε βραβεία και αναμνηστικά, ετοιμάζουμε σχετικό κέρασμα για όλους και θα μοιραστούμε τη χαρά της συνάντησής μας.
Ιδιαιτέρως επισημαίνουμε στους σεβαστούς Πατέρες και τους εκλεκτούς Κατηχητές/Κατηχήτριες να είναι απολύτως σίγουροι για την καλή υγεία των παιδιών, που θα λάβουν μέρος στα αγωνίσματα.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 2130184436, 6977387010 & 6976569989 έως την Δευτέρα 7 Μαΐου.