28η Οκτωβρίου στην Αγ. Βαρβάρα Πατησίων

Την Κυριακή 27/10/2013 πραγματοποιήσαμε την 2η συνάντηση των κατηχητικών συντροφιών μας. Εκείνη την ημέρα έγινε και το πρώτο μάθημα μουσικής για τη φετινή κατηχητική χρονιά με τον καθηγητή μας κ. Δημήτρη Κρουσταλάκη.

Για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, λοιπόν, αποφασίσαμε να πούμε κάποια από τα τραγούδια που είχαμε έτοιμα από πέρυσι και να διαβαστούν ποιήματα από τα παιδιά παρουσία μόνο των γονιών.

Αφού λοιπόν αυτή η μικρή <γιορτή> στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αποφασίσαμε να την επαναλάβουμε και στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας μετά από προτροπή του προϊστάμενου του Nαού, π.Μελετίου Στάθη.

Τα μικρόφωνα, τα ηχεία και το αρμόνιο μεταφέρθηκαν γρήγορα έξω με τη βοήθεια των επιτρόπων του ναού, των γονιών και του βοηθού κατηχητή Φίλιππου Ψαριανού.

Εκεί, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους: τραγούδησαν δυνατά και απήγγειλαν τα ποιήματά τους! Σε όλη αυτή την προσπάθεια είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση του π. Χρήστου Λογαρά, υπεύθυνου ιερέα για τη νεότητα, των κατηχητριών, Μαρίας Κοναξή και Γεωργίας Μάρκου, της κας Τατιάνας Καπηζιώνη, μουσικού και μητέρας δύο παιδιών μας που μας συνόδευε με το αρμόνιο, και όλου του κόσμου που μας επιβράβευσε με το χειροκρότημά του.

Ευχόμαστε να μας αξιώσει ο Θεός οι επόμενες γιορτές μας να είναι αρτιότερες και να έχουν την ίδια απήχηση!