21 χρόνια: γιορτή για τα παιδιά των Ιερέων μας

Μετά από μια διακοπή τριών χρόνων, λόγω της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε για 21η χρονιά η εκδήλωση του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών προς τιμήν των παιδιών των Ιερέων της Ι. Αρχιεπισκοπής,με μεγάλη συμμετοχή ιερατικών οικογενειών. Η εκδήλωση έλαβε χώρα τη Δευτέρα (του Αγίου Πνεύματος) 13 Ιουνίου σε πολυχώρο ψυχαγωγίας στην Παλλήνη.

Οι φίλοι μας -ηλικίας από 3 έως 17 ετών- είχαν την ευκαιρία να ξαναβρεθούν μεταξύ τους και να συμμετάσχουν σε ατομικά και ομαδικά παιχνίδια, όπως σε τοίχο αναρρίχησης, τραμπολίνο, γέφυρες στίβου περιπέτειας με εναέρια περάσματα και παιχνίδια ισορροπίας, ποδηλατοδρομίες καθώς και πετοσφαίριση (βόλεϊ).

Στην εκδήλωση παρέστη ο Αιδεσιλομ. Πρωτοπρεσβ. π. Αντώνιος Καλλιγέρης, Διευθυντής της Ποιμαντικής Γάμου & Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος μετέφερε τις πατρικές ευχές και τον εγκάρδιο χαιρετισμό του Μακαρ. Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου Β΄. Συν τοις άλλοις, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα, την ανάγκη και την επιτυχία της συγκεκριμένης εκδήλωσης, που αποτελεί αφορμή επικοινωνίας και δημιουργικής συναναστροφής.

Ανακοίνωσε επίσης,τις επόμενες δράσεις του Ιδρύματος Νεότητος& Οικογένειας και του Προγράμματος «Πρωτοβουλία» για την ενδοοικογενειακή βία,στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. Τελειώνοντας ευχήθηκε καλά αποτελέσματα των προαγωγικών εξετάσεων στους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου και σε όλους τους παρευρισκόμενους να έχουν ένα ευχάριστο και εποικοδομητικό καλοκαίρι.

Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση για μικρούς και μεγάλους σε οικογενειακό κλίμα. Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή ενθυμίων στις ιερατικές οικογένειες.