2η Γιορτή Λήξης Κατηχητικής Χρονιάς

giortilixis20152η Γιορτή Λήξης Κατηχητικής Χρονιάς
Κυριακή 10 Μαϊου –  ΑΡΣΑΚΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ (οδός Κοκκώνη 18, Παλαιό Ψυχικό)
με πολύ παιχνίδι…
…και ευχάριστες εκπλήξεις!!!
Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στη γιορτή λήξης της κατηχητικής χρονιάς 2014-2015, που διοργανώνει το Γραφείο Νεότητος για τα παιδιά των ενοριών, από Δ΄ Δημοτικού – Γ΄ Γυμνασίου, την Κυριακή 10 Μαϊου στα Αρσάκεια Εκπαιδευτήρια Παλαιού Ψυχικού.

8.00 π.μ. Όρθρος Κυριακής
(στο ι.Παρεκκλήσιο της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας εντός των Εκπαιδευτηρίων)
9.00 – 10.00 π.μ.      Θεία Λειτουργία
10.15 π.μ. Πρωινό για όλα τα παιδιά
10.45 π.μ. :

  • Αθλητικές δραστηριότητες  (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϋ κ.ά.)
  • Ομαδικά παιχνίδια (Σκοποβολή σε στόχο με paintball, Αναρρίχηση σε τοίχο 6m, Memory game, Τραμπολίνο, ΣΚΟΡ 4, Bowling, Αirball game, Wooden feet, Ανθρώπινοι κόμποι, Κύκλοι, Σαρανταποδαρούσα, Διελκυστίνδα, Mega Jenga/Domino, Πέρασμα ποταμού, Σκυταλοδρομικά παιχνίδια).
  • Εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης

13.30 μ.μ. Λήξη εορτής

Για τη δήλωση συμμετοχής των παιδιών της Ενορίας σας παρακαλούμε να αποστείλετε το παρόν στον αρ. φαξ 210 9244363 ή επικοινωνήστε με την κα Μαρία Φούρλα στο τηλ. 213 0184438 και στο e-mail: [email protected]. Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης θα πρέπει να δηλωθεί ο ακριβής αριθμός των συμμετεχόντων έως τις 30 Απριλίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η μετάβαση στο χώρο θα γίνει με την ευθύνη των ενοριών και τα ομαδικά παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού και με την παρουσία γιατρού.