Μετα-κατασκηνωτική συνάντηση για όλους! Πάμε Αυλώνα;

Το καλοκαίρι πέρασε, αλλά οι όμορφες ενθυμήσεις της κατασκήνωσης μένουν!

Γι’ αυτό και προσκαλούμε όλα τα παιδιά που ζήσαμε μαζί φέτος στον Αυλώνα σε μία μετακατασκηνωτική συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Αυλώνα Αττικής, για να ξαναζήσουμε όλοι τις υπέροχες στιγμές που μοιραστήκαμε.

Θα είναι μαζί μας –άλλωστε δική του ιδέα και επιθυμία ήταν η πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης- και ο Μακαριώτατος Πνευματικός πατέρας και Ποιμενάρχης μας Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, με την ευλογία του οποίου πραγματοποιήθηκαν φέτος για Τρίτη συνεχή χρονιά οι κατασκηνωτικές περίοδοι.

Καλούνται τα παιδιά όλων των κατασκηνωτικών περιόδων (αγόρια Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, κορίτσια Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, και τα παιδιά που διακονούν στο Άγιο Βήμα).

Περισσότερες πληροφορίες στον ομαδάρχη ή την ομαδάρχισσά σου. Η συνάντηση θα περιλαμβάνει παιχνίδια, αθλητισμό, εργαστήρια και πολλές εκπλήξεις. Η αναχώρηση θα γίνει από την πλατεία Συντάγματος στις 8:15 π.μ. και η επιστροφή στο ίδιο σημείο στις 4:00 μ.μ. Πρέπει οπωσδήποτε να επιβεβαιώσεις τη συμμετοχή σου.

Σε περιμένουμε!…

IMG_0268

20150709_094843-1

g108

IMG_20150807_134311

8