Μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ

Με το σύνθημα «MIA ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ», ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ διοργανώνει μια Mia-xoramia-foni-4_web-704x318για τη στήριξη του έργου τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στη συναυλία θα τραγουδήσουν οι 4 coaches του “THE VOICE”, ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Κουινέλης/STAVENTO.

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία με τίτλο « ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ» θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της «Αποστολής». Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» δραστηριοποιείται στους τομείς κοινωνικής συνοχής, φροντίδας και υγείας, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και των νέων τεχνολογιών μέσα από ένα ευρύ φάσμα ανθρωπιστικών και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών.

Το πρόγραμμα καλύπτει:
•10.000 μερίδες φαγητού/ημέρα ολόκληρο το χρόνο σε άπορους, άστεγους, μετανάστες
•8.500 δέματα τροφίμων/ μήνα σε σχολεία, ενορίες και πολύτεκνες οικογένειες.
•Τη λειτουργία Κοινωνικών Παντοπωλείων σε 5 περιοχές της Αθήνας.

Η έμπρακτη συνεισφορά του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στο έργο της Αρχιεπισκοπής, επισφραγίστηκε μετά από την  επίσκεψη του Αντιπρόεδρου και Διευθύνοντα Σύμβουλου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Θοδωρή Μ. Κυριακού, στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Στη συνάντηση που έγινε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, συζήτησαν για την πρωτοβουλία του ΑΝΤΕΝΝΑ που σκοπό έχει να συνδράμει στους σκοπούς και τις ανάγκες της «Αποστολής» ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Αντώνης Ρέμος και ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος δήλωσε για την πρωτοβουλία του ΑΝΤΕΝΝΑ: «Είμαι χαρούμενος γιατί σήμερα στην Αρχιεπισκοπή συναντιέμαι με ένα φίλο, τον Θοδωρή Κυριακού, με τον οποίο  έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Ο ερχομός του, φανερώνει τη θέλησή του προσωπικά και του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ να βοηθήσουν σε αυτό το έργο που κάνει η Εκκλησία και αφορά στην εξυπηρέτηση του ανθρώπου που έχει προβλήματα επιβίωσης.  Μιλήσαμε για τους τρόπους που μπορούμε να συνεργαστούμε, ανταλλάξαμε πολλές απόψεις και είμαι χαρούμενος  για την πρωτοβουλία του, να στηρίξει το έργο της «Αποστολής» με μια μεγάλη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εκείνο  όμως,  που με χαροποιεί περισσότερο είναι η δυνατότητα που μας δίνεται  να συνεργαστούμε περαιτέρω και με διάφορους  τρόπους  όχι μόνο για τους Έλληνες που ζουν στην Ελλάδα, αλλά και τους Έλληνες του εξωτερικού, τους ομογενείς μας. Είναι μια πρωτοβουλία εξαιρετικά χρήσιμη και πολύ ωραία».

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει από την ιστοσελίδα www.viva.gr καθώς και από τα συνεργαζόμενα καταστήματα Public, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS και IANOS.

Δείτε εδώ το σχετικό Εγκύκλιο σημείωμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών