«Επιμένω στο Όνειρο», διαγωνισμός έκφρασης και δημιουργίας για παιδιά και για νέους

epimenoΤο Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνει διαγωνισμό  δημιουργίας για τα παιδιά και εφήβους με τον προκλητικό για την εποχή μας  τίτλο «Επιμένω στο Όνειρο».

 

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να  εκφράσουν ελεύθερα με λέξεις και εικόνες τα όνειρά τους, τους προβληματισμούς  τους και την αισιοδοξία τους.

 

Οι συμμετοχές μπορούν να είναι ατομικές, να έχουν τη μορφή τραγουδιού,  ποιήματος, λογοτεχνικού κειμένου ή ζωγραφικής, ενώ για κάθε ένα από τα  παραπάνω είδη θα δοθούν τρία βραβεία ανά ηλικιακή ομάδα συμμετεχόντων.  Συγκεκριμένα, κάθε νικητής θα παραλάβει δωροεπιταγή αξίας 50, 40 και 30 €  αντίστοιχα, για αγορές από τα καταστήματα «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ»

 

Τα έργα που θα παραχθούν θα παρουσιαστούν σε σχετική εκδήλωση του Γραφείου  Νεότητος. Οι εργασίες θα πρέπει να παραδοθούν στο Γραφείο Νεότητος μέχρι τις  14 Μαρτίου 2014

 

Για διευκρινήσεις και περαιτέρω συνεργασία μπορείτε να απευθύνεστε στον κ.  Γαβριήλ Κακάρογλου (τηλ. 213 0184436) και την κ. Λεμονιά Μαντούβαλου (τηλ. 213  0184443).

 

Πιστεύουμε ότι είναι μια ωραία πρό(σ)κληση για τους νέους μας να προβληματιστούν,  να προτείνουν λύσεις και να δώσουν μέσα από την αθωότητα και την ειλικρίνειά  τους ένα αισιόδοξο μήνυμα στο σύγχρονο άνθρωπο που αναζητά προτάσεις ελπίδας και χαράς.