Γιορτή για την ιερατική οικογένεια

Για άλλη μία χρονιά το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργάνωσε και πραγματοποίησε γιορτή προς τιμήν των παιδιών των Ιερέων της Ι. Αρχιεπισκοπής, με τη  συμμετοχή ιερατικών οικογενειών. Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή της Πεντηκοστής 23 Ιουνίου σε πολυχώρο αθλητισμού και ψυχαγωγίας στην Παλλήνη.

Οι φίλοι μας -ηλικίας από 3 έως 17 ετών- είχαν την ευκαιρία να ξαναβρεθούν μεταξύ τους και να συμμετάσχουν σε ατομικά και ομαδικά παιχνίδια! Ανέβηκαν σε τοίχους αναρρίχησης με συνολικό ύψος 14 μέτρα, σαν μικροί Indiana Jones δοκιμάσθηκαν στο Rope Course Game, προσπαθώντας να περάσουν σχοινένιες γέφυρες, κορμούς ισορροπίας και δίχτυα αράχνης, έπαιξαν beach volley, bungee τραμπολίνο και οδήγησαν pedal GoKarts.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Θεοχάρης, Πρωτοσύγκελλος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος μετέφερε τις πατρικές ευχές και τον εγκάρδιο χαιρετισμό του Μακαρ. Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου. Αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της ιερατικής οικογένειας και την ανάγκη ενίσχυσης του έργου των Κληρικών μας, όπως η συγκεκριμένη εκδήλωση που αποτελεί ευκαιρία  επικοινωνίας και δημιουργικής συναναστροφής.

Ακολούθησε δεξίωση για μικρούς και μεγάλους σε οικογενειακό κλίμα και διανομή ενθυμίων και βιβλίων στις ιερατικές οικογένειες.