Για τα πρώτα σας φοιτητικά έξοδα

ypotrofies12Υποτροφίες από τον Μακαριώτατο σε πρωτοετείς φοιτητές, με πρωτοβουλία του Γραφείου Νεότητος

 

Υποτροφίες σε δέκα νέους, πρωτοετείς φοιτητές από διάφορες ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών χορήγησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, με σκοπό να καλυφθούν τα πρώτα έξοδα της φοίτησης των στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Τους δέκα φοιτητές συνόδευε ο Διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Συμεών Βενετσιάνος, ο οποίος ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την πρωτοβουλία του Γραφείου Νεότητας να προσφέρουν στους νεοεισαχθέντες φοιτητές οικονομική ενίσχυση για να καλυφθούν οι οικονομικές ανάγκες της πρώτης περιόδου. Παρόντες ήταν ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. Μάξιμος Παπαγιάννης και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αρχιμ. Συμεών Βολιώτης.

Οι φοιτητές ενημέρωσαν τον Αρχιεπίσκοπο για τις σχολές και τα τμήματα που έχουν εισαχθεί. «Είμαστε κοντά σας και σας σκεφτόμαστε» τόνισε ο Μακ. Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος στους υπότροφους νεοεισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες, «πρόκειται για ελάχιστη οικονομική ενίσχυση, αλλά δείχνει ότι σας σκεφτόμαστε και είμαστε κοντά σας».

Ο Μακ. Αρχιεπίσκοπος προσέφερε ακόμα ένα σταυρουδάκι και ένα βιβλίο προς τα παιδιά.