«Όλη η πόλη μια γιορτή – Χριστούγεννα 2018»

«Όλη η πόλη μια γιορτή – Χριστούγεννα 2018»

Το Ίδρυμα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, θα πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικη μουσική βραδιά Κλασικής Μουσικής, τήν Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, στην αίθουσα τελετών του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, στη Πλατεία Καρύτση 8 στην Αθήνα.

Η εκδήλωση γίνεται με σκοπό να τιμήσουμε το σεπτό πρόσωπο του πνευματικού μας  πατέρα, Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Η εκδήλωση  θα  περιλαμβάνει κλασικά συμφωνικά θέματα, γνωστές άριες και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μεγάλων συνθετών όπως  G.Puccini, F.Schubert, A.Lara, E.di Capua, G.Rossini, A. Aliabief, F.Gruber & J.Mohr  κτλ.  Τα μουσικά θέματα θα αποδοθούν απο τους μονωδούς:  Ειρηναίο Νάκο, Βαρύτονο, Αρχιμανδρίτη και Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής, την διεθνούς φήμης Υψίφωνο (Soprano), Μarina Rechkalova και τον Τενόρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Ιωάννη Χριστόπουλο.

Τη μουσική θα εκτελέσει η Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της καταξιωμένης Μαέστρου κ. Νίνας Πατρικίδου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την ευθύνη της λειτουργίας της έχει το ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας.

Είσοδος δωρεάν, κατόπιν προ κράτησης θέσεων, με αποστολή ονοματεπώνυμου στο: [email protected] .