Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Μεταμόρφωση Καλλιθέας

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
Ι.Ν.ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Νεανικές Κατηχητικές Συντροφιές
ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗ 2013
Οι Νεανικές Συντροφιές της ενορίας μας διοργανώνουν και φέτος την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση με αποκλειστικό σκοπό την οικονομική ενίσχυση του νεανικού έργου της ενορίας μας.

Όλα τα προσφερόμενα αντικείμενα, στολίδια, γλυκίσματα, είδη δώρων δεν είναι αγορασμένα και μεταπωλούμενα από εμάς, αλλά δημιουργικό έργο των παιδιών μας, καλλιτεχνική δραστηριότητα των νέων μας, τα οποία ετοιμάζονται εδώ και δύο μήνες στα πλαίσια των κατηχητικών συντροφιών και φοιτητικών συνάξεών μας.

Δεν θέλουμε απλώς να πουλήσουμε, θέλουμε να εκφραστούμε δημιουργικά και αναζητούμε συναντιλήπτορες…

Εκτός των δικών μας δημιουργιών, οι οποίες θα δίνονται σε συσκευασίες δώρου, θα διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία βιβλία και μουσικά c.d.

Η Δωροέκθεση θα λειτουργήσει την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 από τις 11:00-14:00 και από τις 17:30-20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων  Δημοτικών Σχολείων (ακριβώς πίσω από το Ναό μας).

Σας περιμένουμε

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Οι Νεανικές Συντροφιές της ενορίας μας διοργανώνουν μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για όλα τα παιδιά της ενορίας μας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δημιουργικά εργαστήρια στα οποία ζωγραφίζουμε πανέμορφες χριστουγεννιάτικες κορνίζες με την τεχνική του βιτρώ και κατασκευάζουμε με ευφάνταστο τρόπο πρωτότυπα στολίδια για το σπίτι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 από τις 17:30-19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων των 3ου & 27ου Δημοτικών Σχολείων (ακριβώς πίσω από το Ναό μας).

 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ

Οι Νεανικές συντροφιές της ενορίας μας σε συνεργασία με το μουσικό σύνολο “Fairy Τale Ensemble” παρουσιάζουν μια μουσική, θεατρική έκπληξη για όλους τους μικρούς και μεγάλους της ενορίας μας.

Το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Αλ.Παπαδιαμάντη «Γουτού- Γουπατού» ζωντανεύει μέσα από την αφήγηση και τη ζωντανή ερμηνεία αποσπασμάτων γνωστών έργων κλασσικής μουσικής.

Συντελεστές:

Φλάουτο/Πίκολο Φλάουτο: Μαρία Λαβράνου

Κλαρινέτο/Μπάσο Κλαρινέτο: Στάθης Μανάτος

Βιολοντσέλο• Δημήτρης Κοταρίδης

Κιθάρα/Live electronic: Γιώργος Στεφανακίδης

Αφήγηση: Εβελίνα Αραπίδη

Σύνθεση πρωτότυπης μουσικής και συγγραφή κειμένου: Γιώργος Στεφανακίδης.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ακριβώς μετά την λήξη των χριστουγεννιάτικων εργαστηρίων των παιδιών, στις 19:30

 

Η εκδήλωση είναι δωρεάν

 

 

ΑΦΙΣΑ ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗΣ

ΑΦΙΣΑ ΔΩΡΟΕΚΘΕΣΗΣ 2