Φορτώσαμε το container της αγάπης για τη μακρινή Μαδαγασκάρη

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣυμμετείχαν νέοι από τρεις ενορίες

Την Κυριακή 9 Ιουνίου φορτώθηκε το εμπορευματοκιβώτιο (container), μήκους 12 μέτρων, το οποίο περιέχει την ανθρωπιστική βοήθεια που συγκέντρωσαν για το λαό και τα παιδιά της Μαδαγασκάρης τρεις ενορίες: Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου, Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού και Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών.

Το εμπορευματοκιβώτιο θα φθάσει στον προορισμό του μετά από 40 ημέρες και περιέχει μεταξύ άλλων οικοδομικά υλικά, τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης, εκκλησιαστικά είδη, σχολικά είδη, παιχνίδια, είδη προσωπικής υγιεινής, πάνες ηλικιωμένων, ποδήλατα, παπούτσια –σαγιονάρες, ποτήρια και είδη οικιακής χρήσεως κ.ά. Η φόρτωση του container έγινε στη μεγάλη αποθήκη μπροστά από τον ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου και σε αυτήν βοήθησαν μεταξύ άλλων και νέοι των τριών ενοριών Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου, Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού και Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών.

Με την κίνησή μας αυτή ανταποκρινόμαστε στην έκκληση του Σεβ. Μητροπολίτη Μαδαγασκάρης κ. Ιγνατίου, Ιεράρχη του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και ανθρώπου που αναλώνεται καθημερινά στην ορθόδοξη ιεραποστολή, τη χριστιανική μαρτυρία και τη διακονία των αδελφών μας. Η Εκκλησία μας συμπαραστέκεται έμπρακτα και βοηθά άμεσα με πολλούς τρόπους, οι χριστιανοί δεν λησμονούν το χρέος της αγάπης που μας ξανοίγει στον κόσμο.

[fancygallery id=”24″ album=”24″]