Τρεις μεγάλες συναυλίες στην Βιέννη από την Παιδική-Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα

unnamedniennaΜε τίτλο “Ένας μουσικός εναγκαλισμός”, ο Δήμαρχος κ. Friedrich Quirgst και οι πολίτες του δήμου Deutsch – Wagram της Βιέννης , τα μέλη της Χορωδίας του Deutsch – Wagram με χοράρχη τον κ. Βασίλη Τσιατσιάνη και οι οικογένειες υποδοχής από το Deutsch – Wagram καλούν και φιλοξενούν τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας, που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η Π.Ν.Σ.Ο. θα δώσει τρεις Μεγάλες συναυλίες στην Βιέννη :

  • Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου, Μελοποιημένη Λειτουργία σε Σολ μείζονα, αρ. 2 του Φρ. Σούμπερτ. Μαζί με τη Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του συλλόγου «Sangerbund» του Deutsch-Wagram.
    Σολίστ: Ιουλία Σαβράσοβα, Αντρέα Καστέλλο, Στέφανο Μάρρα, Νίνα Πατρικίδου, Βασίλης Τσιατσιάνης
  • Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου, η Π.Ν.Σ.Ο. θα παρουσιάσει Κοντσέρτο στο Δημαρχείο του Deutsch – Wagram.
    Συμμετέχει η Χορωδία του συλλόγου «Sӓngerbund» του Deutsch-Wagram  καθώς και σύνολο εγχόρδων σπουδαστών της Μουσικής Σχολής του Deutsch-Wagram
  • Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου,  η Π.Ν.Σ.Ο. θα παρουσιάσει Κοντσέρτο στη Βιέννη.

Σε όλες τις εκδηλώσει τη Συμφωνική διευθύνει η κα Νίνα Πατρικίδου

Η διοργάνωση των εκδηλώσεων γίνεται από την Επιτροπή Πολιτισμού του δήμου Deutsch- Wagram. Συνεργάζονται ο κ. Johann Mayr, Προϊστάμενος του χορωδιακού συλλόγου „Sängerbund“, ο κ. Charles Rose Mayer, Διευθυντής της Σχολής Μουσικής και η κα. Monika Rak, επικεφαλής της Σχολικής Χορωδίας Borg.