Τελευταίες ειδήσεις από την 3η κατασκηνωτική περίοδο

Ο ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΣ ΤΗΣ  Ι.Α.Α  ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ

Τη Δευτέρα 25.07.2016 το πρωί επισκέφθηκε τη Γ΄κατασκηνωτική περίοδο αγοριών Γυμνασίου – Λυκείου ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Α.Α. π. Συμεών Βολιώτης.
Κάθισε μαζί με τα παιδιά στο πρωινό τους και παρακολούθησε το Αγιογραφικό ανάγνωσμα της ημέρας, το οποίο αναφερόταν στην παραβολή του Τελώνου και του Φαρισαίου. Μιλώντας στα παιδιά και παίρνοντας αφορμή από το σύνθημα της κατασκήνωσης, Αγωνίζου τον καλόν αγώνα, τα παρότρυνε να είναι αγωνιστές στη ζωή τους και να μην είναι υποκριτές όπως ο Φαρισαίος της παραβολής αλλά αληθινοί.
Τέλος πριν αναχωρήσει τα παιδιά του αφιέρωσαν τον ύμνο της κατασκήνωσης κα φωτογραφήθηκαν μαζί του.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ Γ΄ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Την Κυριακή 24.07.2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των γονέων των παιδιών της Γ΄ Κατασκηνωτικής περιόδου, αγοριών Γυμνασίου – Λυκείου.
Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να θαυμάσουν  τους χώρους της κατασκήνωσης  και να περάσουν λίγες ώρες μαζί με τα παιδιά τους σε αυτούς. Πριν την αναχώρησή τους τα παιδιά είχαν ετοιμάσει μια μικρή γιορτή. Παρουσίασαν θεατρικά σκετς, τραγούδησαν τον ύμνο της κατασκήνωσης και απόλαυσαν μαζί με τους γονείς μια ολιγόλεπτη προβολή με στιγμές από τη ζωή της κατασκήνωσης.
Ενθουσιασμένοι από τα όμορφα σχόλια των παιδιών τους για τις ωραίες μέρες που περνούν στην κατασκήνωση γεμάτες χαρά και ανεμελιά πήραν το δρόμο για την επιστροφή.

[fancygallery id=”22″ album=”325″]