Τα προγράμματα του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

25808_cycladic_paidiΤα προγράμματα του Σαββατοκύριακου του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης αρχίζουν με μια γιορτή για τα παιδιά!

Τα προγράμματα του Σαββατοκύριακου αρχίζουν … !

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, 12:00-15:00 Γιατράκου 2, πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο, Είσοδος ελεύθερη. Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης συμμετέχει στο ReMap4, ένα διεθνές πρόγραμμα σύγχρονης τέχνης, και «μεταφέρει» τα εργαστήριά του για μια μέρα στο Μεταξουργείο, στην Πλατεία Αυδή. Τα θέματα των εργαστηρίων συνδέονται με την έννοια του Χρόνου και τα διαφορετικά Πρόσωπά του. Παιδιά και γονείς θα πάρουν μέρος σε εικαστικές δραστηριότητες, θα ακούσουν παραμύθια και θα γνωρίσουν τα διαφορετικά Πρόσωπα του Χρόνου.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, 12:00-15:00

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Νεοφύτου Δούκα 4, Είσοδος ελεύθερη.

Την Κυριακή επιστρέφουμε στο Μουσείο για μια ημέρα γεμάτη εικαστικές δραστηριότητες, αφηγήσεις, και διαδρομές στις μόνιμες συλλογές. Γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους υπεύθυνους των εργαστηρίων, να μιλήσουν μαζί τους και θα πάρουν μια «γεύση» για το τι πρόκειται να γίνει τους επόμενους μήνες.

Την ημέρα εκείνη, θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των εργαστηρίων που απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους που ήδη λειτουργούν με επιτυχία, καθώς και νέων δημιουργικών εργαστηρίων που ξεκινάνε φέτος.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, Νεοφύτου Δούκα 4, τηλ.: 210-7228321-3. Πληροφορίες: 210 7294220 (Δευτέρα-Παρασκευή: 10.00-13.00).

www.cycladic.gr