Συναυλία της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας

symfoniki2ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ

Η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα (ΠΝΣΟ), υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, συνεχίζοντας  το εκπαιδευτικό της έργο με την παροχή εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου σε παιδιά και νέους μουσικούς ηλικίας 8 έως 20 ετών, οργανώνει συναυλία προς τιμήν του αείμνηστου ιταλού συνθέτη, Claudio Abbado.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00, στο κινηματοθέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ (Κοδριγκτώνος 21 και Πατησίων  Αθήνα, τηλ: 210-8215469).

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ευρύ και απαιτητικό μουσικό πρόγραμμα με έργα μεγάλων μουσουργών όπως: E. Greig, P. I. Tsaikofsky, D. Schostakovitch, J. Straus, F. Schubert, J. Brahms κ.α.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας (ΠΝΣΟ) έχει η καταξιωμένη σολίστ βιολιού, καθηγήτρια και μαέστρος κα Νίνα Πατρικίδου.

Στη συναυλία συμμετέχει επίσης: Η ηθοποιός κα Νατάσσα Πασχάλη – πιστή φίλη της Ορχήστρας – που θα συνοδέψει την εκδήλωση επί της σκηνής.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 
Γενική είσοδος € 10 
Μειωμένο εισιτήριο για εκπαιδευτικούς, φοιτητές, άτομα τρίτης ηλικίας και άνεργους € 8 
Παιδικό εισιτήριο (έως 12 ετών) € 5

Για περισσότερες πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνείτε με την διεύθυνση του κινηματοθέατρου ΤΡΙΑΝΟΝ (τηλ: 210-8215469) ή με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας (6945-015734).

Η συμμετοχή σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων