Συνάντηση των ομαδαρχών στην κατασκήνωση

Όμορφες στιγμές πέρασαν τα στελέχη της Γ΄ Κατασκηνωτικής περιόδου ( Αγοριών Γυμνασίου-Λυκείου) το τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ήταν μια ευκαιρία να συναντηθούν ξανά στο χώρο όπου διακόνησαν το καλοκαίρι και να ζήσουν στιγμές χαλάρωσης… Ένα μικρό ευχαριστώ για όλα όσα προσέφεραν στους μικρούς κατασκηνωτές! Το πρωί του Σαββάτου είχαν την χαρά να δουν και πάλι τα παιδιά της κατασκήνωσης, τα οποία βρέθηκαν εκεί για λίγες ώρες, μαζί με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπό μας και τα στελέχη όλων των περιόδων και να θυμηθούν εικόνες και περιστατικά από τις ημέρες της κατασκήνωσης.Το πρωί της Κυριακής ζήσαμε όλοι μαζί την Θεία Λειτουργία στο Ιερό Ησυχαστήριο της Παναγίας των Βρυούλων, στον Ωρωπό Αττικής, όπου μετά είχαμε την δυνατότητα επικοινωνίας με την Γερόντισσα Φιλοθέη απολαμβάνοντας την όμορφη φιλοξενία των μοναζουσών. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας επιστρέψαμε στην Αθήνα αφού επισκεφθήκαμε την περιοχή του Μαραθώνα, όπου φάγαμε όλοι μαζί, δίνοντας την υπόσχεση για μια νέα συνάντηση.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον Διευθυντή του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Συμεών Βενετσιάνο για την αγάπη του και την συμπαράστασή του στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε στα παιδιά. Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε επίσης στο Κέντρο Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού – «Η Αγία Φιλοθέη» για την φιλοξενία μας το τριήμερο αυτό στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης.

[fancygallery id=”30″ album=”232″]