Η πρώτη Αγωνιστική Τουρνουά Ποδοσφαίρου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Ποδόσφαιρο γυμνασίουΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 η πρώτη Αγωνιστική Τουρνουά Ποδοσφαίρου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Στο Τουρνουά λαμβάνουν μέρος 9 Ενορίες με 85 συνολικά παιδιά κατηγορίας Δημοτικού – Γυμνασίου. Το πρόγραμμα είχε διαμορφωθεί ως εξής:

11:15 π.μ. Αναχώρηση με πούλμαν από την Αθήνα τεσσάρων ομάδων Ενοριών Δημοτικού και Γυμνασίου ώστε 12:30 μ.μ. να παρευρίσκονται στον αθλητικό χώρο των Κατασκηνώσεων προκειμένου να ξεκινήσουν ταυτόχρονα να αγωνίζονται. Στη συνέχεια με δεύτερο πούλμαν και ώρα 12:15 μ.μ. αναχώρησαν έξι ομάδες Ενοριών ούτως ώστε με τη σειρά τους να αγωνιστούν ταυτόχρονα.

[fancygallery id=”37″ album=”89″]

Το γήπεδο ήταν κατάλληλα διαμορφωμένο για να διεξαχθούν ταυτόχρονα όλοι οι αγώνες. Τα παιδιά συνόδευαν οι Υπεύθυνοι Αθλητικών των Ενοριών και ορισμένοι γονείς. Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν παρουσία Ιατρού και έμπειρων Διαιτητών. Τα παιδιά χάρηκαν και αναχώρησαν ενθουσιασμένα από την πρώτη συνάντηση όλων των ομάδων στο γήπεδο. Ενθαρρυντικά ήταν και τα σχόλια των παρευρισκομένων γονέων. Συγκινητική ήταν η εικόνα όλων των ομάδων με τις εμφανίσεις και τα διακριτικά της κάθε Ενορίας.

Τα αποτελέσματα της πρώτης Αγωνιστικής έχουν ως εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Άγ. Παντελεήμων Αχαρνών – Κοίμηση Θεοτόκου Ελ. Βενιζέλου : 0 – 14
Μεταμόρφωση Σωτήρος Βριλησσίων Β’ – Μεταμόρφωση Σωτήρος Α’ : 0 – 5
Άγ. Ελευθέριος Άρεως – Αγ. Άννα Χαλανδρίου : 3 – 2

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Άγ. Παύλος Ψαρρών – Μεταμόρφωση Σωτήρος Βριλησσίων Α’ : 5 – 6
Άγ. Στυλιανός Γκύζη – Άγ. Ελευθέριος Άρεως : 10 – 2
Μεταμόρφωση Σωτήρος Βριλησσίων Β’ – Άγ. Παντελεήμων Αχαρνών : 4 – 6