Προτάσεις -δράσεις της Διαβαλκανικής Ομοσπονδίας Ορθοδόξων Νεολαιών

ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
Διαβαλκανικής Ομοσπονδίας Ορθοδόξων Νεολαιών

Α)

“Οι φίλοι της Διαβαλκανικής Ομοσπονδίας Ορθοδόξων Νεολαιών” (Friends of BOYA) προγραμματίζουν προσκυνηματική-τουριστική εκδρομή στην Κρήτη 21 – 25 Αυγούστου. Οι αφίξεις στα Χανιά προγραμματίζονται για την Κυριακή 20 Αυγούστου και οι αναχωρήσεις για το Σάββατο 26 του μηνός. Η εκδρομή θα έχει βάση της την πόλη των Χανίων και θα περιλαμβάνει: διαμονή, πρωϊνό, μεσημεριανό και κάποια βραδινά γεύματα), μεταφορά με λεωφορείο (50 θέσεων) και πλήρες πρόγραμμα που θα εκτείνεται σε όλο το νησί, και το οποίο θα ανακοινωθεί λεπτομερέστερα. Τα παραπάνω παρέχονται στους συμμετέχοντες στην τιμή των 160 ευρώ (δεν περιλαμβάνονται οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων Πειραιάς – Χανιά – Πειραιάς που θα στοιχίσουν 55 ευρώ κατ΄ άτομο). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα mails: [email protected] και  [email protected].


Β)

Προσκύνημα στην Ιερά Μονή της Ρίλας 1-6 Αυγούστου διοργανώνεται κάθε χρόνο από τη Θεολογική Σχολή της Σόφιας και γίνεται με πεζοπορία από τη Σόφια στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου της Ρίλας. Υπάρχει δυνατότητα να συμμετέχει κλιμάκιο της ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ που προγραμματίζεται να συγκεντρωθεί στη Σόφια την παραμονή της εκδήλωσης.
Καθώς θα πραγματοποιείται η πορεία προς το μοναστήρι, η διανυκτέρευση θα γίνεται σε καταφύγια και κατασκηνώσεις. Το βράδυ του Σαββάτου 5 Αυγούστου προβλέπεται διανυκτέρευση στο ιστορικό μοναστήρι. Η εκδήλωση κλείνει με τη Θεία Λειτουργία της εορτής της Μεταμορφώσεως την επομένη.