Νοιαζόμαστε για τα παιδιά, τους συμμαθητές μας

mathitis_dimotikou_pinakas_sxolikos_aftodioikisiΜέχρι 15 Δεκεμβρίου, συγκεντρώνουμε στην ενορία μας

  •  γραφική ύλη (στυλό, μαρκαδόρους, γόμες, κ.λπ.)
  •  αθλητικό υλικό (μπάλες, φόρμες, κ.λπ.)
  •  παιδικά-εφηβικά βιβλία, επιτραπέζια παιχνίδια.

Μια πρωτοβουλία του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. Αποστολή.

Κάθε χρόνο, συνήθως την περίοδο πριν τα Χριστούγεννα, κάθε ενορία διοργανώνει με τα παιδιά και τούς νέους μία εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, φανέρωση έμπρακτης αγάπης προς τους πάσχοντες αδελφούς. Στην προσπάθεια μας το έργο αυτό να έχει ακόμα πιο ουσιαστικό χαρακτήρα, το Γραφείο Νεότητος προχωρά στην ανάληψη μίας σημαντικής πρωτοβουλίας, η επιτυχία της οποίας σαφώς θα εξαρτηθεί από τη συνεργασία με τις ενορίες μας.

Συγκέντρωση απαραίτητων ειδών για μαθητές της Αθήνας και των ακριτικών περιοχών.

Συγκεντρώνουμε γραφική ύλη (και συγκεκριμένα στυλό, μαρκαδόρους και γόμες), αθλητικό υλικό (κυρίως φόρμες γυμναστικής και μπάλες), παιχνίδια σε καλή κατάσταση καθώς και παιδικά – εφηβικά βιβλία προκειμένου να διανεμηθούν σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη, τόσο στην Αθήνα όσο και σε ακριτικές περιοχές.

Η συμμετοχή των παιδιών και κάθε ενορίας μπορεί να γίνει σε τέσσερις άξονες:

  1. Συγκέντρωση των ειδών
  2. Ταξινόμηση των ειδών στις αποθήκες της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
  3. Ενημέρωση για τις ανάγκες των μαθητών κάθε ενορίας και των σχολείων –συμπεριλαμβανομένων και των ειδικών σχολείων- όσον αφορά στα συγκεκριμένα είδη
  4. Συμμετοχή στη διανομή των ειδών

Η συγκέντρωση των ειδών στις ενορίες θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια, με αυτοκίνητα της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, θα μεταφερθούν στους εδικούς χώρους διαλογής και παρασκευής των δεμάτων της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. Στη διαδικασία αυτή -διαλογής και παρασκευής των δεμάτων- θα κληθούν να βοηθήσουν παιδιά και νέοι των ενοριών μας, εφ’ όσον το επιθυμούν, καθώς και στη διανομή των ειδών σε σχολεία και μαθητές.

 

Για την παραπάνω δράση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον συνεργάτη μας κ. Γαβριήλ Κακάρογλου στο τηλέφωνο 2130184436 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .

 

 

Κατεβάστε εδώ τη σχετική αφίσα