Μια ξεχωριστή και …. πολύχρωμη ημέρα με την e-παρέα!

Με κάθε τρόπο και στην συγκεκριμένη περίπτωση με τον πιο πρωτότυπο η Ενορία του Αγίου Στυλιανού Γκύζη, θέλησε για ακόμα μια φορά να δείξει το ξεχωριστό και  φιλικό  πρόσωπό της, και να κάνει την διαφορά, δίνοντας στους νέους της Ενορίας την δυνατότητα να εκφραστούν να διασκεδάσουν και να αθληθούν μέσα από το…paintball!

Συγκεκριμένα την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016 το μεσημέρι, ξεκινήσαμε με πούλμαν όλοι μαζί (παιδιά Λυκείου) με προορισμό κοντινές εγκαταστάσεις  paintball όπου  προσφέρθηκε η δυνατότητα στους νέους να ζήσουν την συναισθηματική  ένταση του συγκεκριμένου πρωτότυπου ομαδικού παιχνιδιού.
Μια ακόμη δράση αθλητικού και κοινωνικού περιεχομένου υπό την φροντίδα και την υποστήριξη του τομέα Νεότητος της Ενορίας μας.
Για όσους δεν γνωρίζουν, το paintball είναι ένα ομαδικό άθλημα, στο οποίο δύο ή περισσότερες ομάδες προσπαθούν να πετύχουν τον στόχο τους, ο οποίος δεν είναι άλλος από την εξουδετέρωση των μελών της απέναντι ομάδας, στα οποία εξαπολύουν «σφαίρες» οι οποίες είναι γεμάτες με χρώμα.
Είναι ένας συνδυασμός κρυφτού και κυνηγητού σε πιο εξελιγμένη μορφή.
Όπως φάνηκε πάντως από το αποτέλεσμα οι νέοι της Ενορίας μας είναι αρκετά δραστήριοι και δυναμικοί!

Εκ της Ενοριακής Νεανικής Εστίας
Ι. Ν. Αγίου Στυλιανού Γκύζη

[fancygallery id=”13″ album=”353″]