Κατασκήνωση! Μια ξεχωριστή εμπειρία…

kataskinosi10Το φετεινό καλοκαίρι θα λειτουργήσουν  οι κατασκηνώσεις του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και μάλιστα για πρώτη φορά στους νέους ιδιόκτητους χώρους που απέκτησε πέρυσι η Ιερά Αρχιεπισκοπή μας, έναν χώρο Παιδείας και Πολιτισμού στη θέση Μαρσόρη του Δήμου Αυλώνας για τις πολλαπλές ποιμαντικές της ανάγκες. Τώρα πια ένα όνειρο ετών –μάλλον δεκαετιών- είναι μία πραγματικότητα.

Με τη χάρη του Θεού και υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου,  θα πραγματοποιηθούν φέτος οι εξής κατασκηνωτικές περίοδοι:

Α΄ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ : Για αγόρια Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού, Δευτέρα 24 ΙΟΥΝΙΟΥ – Πέμπτη 4 ΙΟΥΛΙΟΥ
Β΄ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ : Για κορίτσια Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού, Πέμπτη 4 ΙΟΥΛΙΟΥ – Κυριακή 14 ΙΟΥΛΙΟΥ
Γ΄ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ : Για αγόρια Γυμνασίου –Α΄ Λυκείου, Κυριακή  14 ΙΟΥΛΙΟΥ – Τετάρτη 24 ΙΟΥΛΙΟΥ
Δ΄ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ : Για κορίτσια Γυμνασίου –Α΄ Λυκείου, Τετάρτη 24 ΙΟΥΛΙΟΥ – Σάββατο 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

kataskinosi2Γνωρίζει ο καθένας μας τα αγαθά αποτελέσματα και την ωφέλεια των εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων στη ζωή και την πορεία των παιδιών και των νέων. Πρόκειται για έναν θεσμό ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για την ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού όσο και για την καλύτερη κατανόηση της εν Χριστώ ζωής και τη βιώση της στην καθημερινή ζωή της ομάδας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ –  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Στις ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και στο Γραφείο Νεότητος (τηλ. 2130184436, 2130184437, 2130184431)

 

  Κατεβάστε τη δήλωση συμμετοχής

 Η αφίσα της κατασκήνωσης : Afisa kataskinosis 2013

Το υπ΄ αριθμ. 25 Εγκύκλιο σημείωμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τις Κατασκηνώσεις μας

kataskinosi1