Καλοκαιρινή εξόρμηση στην Αίγινα

Μοναδικές στιγμές και εμπειρίες έζησαν παιδιά Λυκείου από τις Νεανικές Κατηχητικές Συνάξεις του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη έχοντας την ευκαιρία να επισκεφθούν το νησί του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα.

Με καλοκαιρινή διάθεση και πολύ όρεξη ξεκινήσαμε την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 νωρίς το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού Γκύζη με πούλμαν για το λιμάνι του Πειραιά. Προορισμός μας το όμορφο νησί της Αίγινας! 24 παιδιά Λυκείου με τον υπεύθυνο Ιερέα Νεότητος του Ναού π. Αντώνιο Μπεζαΐτη έδωσαν ραντεβού στο καράβι…

Η εκδρομή μας ξεκίνησε με προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου όπου οι φιλόξενες Μοναχές μάς υποδέχτηκαν με πολύ χαρά και αγάπη. Τα παιδιά άκουσαν τον βίο του Αγίου, περιηγήθηκαν στην Ιερά Μονή, ασπάστηκαν τον Τάφο και τα Χαριτόβρυτα Λείψανα του Αγίου Νεκταρίου και στη συνέχεια κατεβήκαμε όλοι μαζί στον μεγαλοπρεπή νέο Ιερό Ναό ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ναούς της Ορθοδοξίας και η οικοδόμησή του αποτελεί έργο βαθιάς πίστης και προσήλωσης.

Φεύγοντας από την Ιερά Μονή κατευθυνθήκαμε προς το χωριό Μαραθώνας, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δροσιστούν στην δεύτερη μεγάλη παραλία του Νησιού και να χαρούν το παιχνίδι μέσα στην Θάλασσα. Εκεί κάναμε και τα πρώτα μας βήματα και στο Ολυμπιακό άθλημα Beach Volley. Το τι καταφέραμε δεν το ξέρουμε, πάντως εμείς το χαρήκαμε πολύ και μας έμεινε αξέχαστο!

Το ότι χαρήκαμε όλοι και περάσαμε πολύ ωραία φαίνεται στις πολλές φωτογραφίες!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα αυτά τα υπέροχα παιδιά που αποτελούν την όμορφη συντροφιά μας και μας χάρισαν αυτή την ξεχωριστή μέρα! Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ αξίζει και στην εταιρία HELLENIC SEAWAYS που στάθηκε στο πλευρό μας με την πολύτιμη προσφορά της. Επίσης αξίζει ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους Γονείς των παιδιών που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα χέρια της Εκκλησίας μας.

Παιδιά ραντεβού τον Οκτώβρη ! Σας περιμένουμε όλους!

Καλό ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους !!!

Εκ της Ενοριακής Νεανικής Εστίας

Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη

[fancygallery id=”13″ album=”384″]