Η Φάρμα του Διαδικτύου

farma1ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο (9 Φεβρουαρίου) το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση: «Η Φάρμα Του Διαδικτύου» στην Αίθουσα του Συλλόγου «Άγιος Ελευθέριος», πλησίον του Ιερού Ναού Αγ. Ελευθερίου Άρεως επί της οδού Ραγκαβή 49, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 π.μ.

Η παράσταση έχει ως στόχο να ενημερώσει τα παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για τα οφέλη του Διαδικτύου. Μέσα από χαρούμενες και διδακτικές ιστορίες, με πρωταγωνιστές τα αδέλφια Νικόλα και Νίκη, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον κόσμο του Διαδικτύου και εξοικειώνονται με τις θεμελιώδεις αρχές ασφαλούς χρήσης του.
Το κείμενο της παράστασης έχουν επιμεληθεί η κ. ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΣΑΜΑΡΑ και ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΡΜΑΣ, ενώ τη σκηνοθεσία η κ. ΣΟΦΙΑ ΤΣΙΝΑΡΗ. Παίζουν οι ηθοποιοί: Θάνος Αλεξίου, Άννα Πορφύρη και Μόνικα Κολοκοτρώνη.

Για την εύρυθμη και την καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης παρακαλείσθε θερμά να δηλώσετε  εγκαίρως τη συμμετοχή σας στο τηλ. 213 0184443 (κ. Καραμάνη), έως την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.