Η κατασκήνωση των κοριτσιών Δημοτικού συνεχίζεται…

Η κατασκήνωση των κοριτσιών Δημοτικού συνεχίζεται με αυξανόμενη χαρά, διάθεση και απόλαυση.
Το πρώτο μας μεγάλο παιχνίδι «Wipe out» μας συνεπήρε. Περάσαμε όλες τις δοκιμασίες, μέσα από νερόμπομπες, σαπουνισμένες επιφάνειες, συνεχές κατάβρεγμα, αλλά καταφέραμε τελικά να τερματίσουμε.
Δημιουργήσαμε την εφημερίδα της κατασκήνωσής μας. Την ονομάσαμε «Το καρδιοχτύπι», γιατί στον χώρο της καρδιάς αποτυπώνεται όλη η ζωή στην κατασκήνωση μας.
Η χθεσινή μας ημέρα, υπήρξε αφιέρωμα στην τέχνη και τον πολιτισμό. Ασχοληθήκαμε με την ποίηση, την οποία εκφράσαμε σε κολλάζ, διαβάσαμε λογοτεχνία και την αποτυπώσαμε σε θεατρική αφήγηση. Είδαμε κινηματογράφο και ζωντανά συμμετείχαμε σε συζήτηση.
Το βράδυ υπήρξε μεγάλη έκπληξη για τα παιδιά. Το πρώτο μας βραδυνό παιχνίδι. Έγινε συσκότιση σε όλη την κατασκήνωση και τα παιδιά με τους φακούς, σαν μικρές πυγολαμπίδες ξεχύθηκαν σε όλη την κατασκήνωση για την ανεύρεση του… κρυμμένου θησαυρού. Καθόλου εύκολη διαδικασία. Σε όλη την κατασκήνωση σκορπισμένα τα φαντασματάκια (επιτελείο, ομαδάρχισσες) φόβιζαν και αποπροσανατόλιζαν. Τα παιδιά όμως επέμεναν και ο θησαυρός βρέθηκε.
Μακάρι να βρούμε και τον θησαυρό της καρδιάς μας. Αυτόν αναζητούμε στην κατασκήνωσή μας…

 

[fancygallery id=”22″ album=”131″]