Εκδρομή λήξης του Σεμιναρίου Επιμόρφωσης Κατηχητών-τριών

monikleistonΣτα πλαίσια της λήξης του Α΄ και Β΄ Κύκλου του Σεμιναρίου Επιμόρφωσης Κατηχητών-τριών που διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών πραγματοποιήθηκε προσκυνηματική εκδρομή στην Ι. Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλειστών στη Φυλή, το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου.

Οι Κατηχητές-τριες είχαν την ευλογία να προσκυνήσουν την εφέστια ι. Εικόνα της Παναγίας της Ελεούσης και να περιηγηθούν στους χώρους της Ι. Μονής υπό τη συνοδεία του π. Συμεών Βενετσιάνου, Διευθυντή του Γραφείου Νεότητος Ι.Α.Α., του π. Αντωνίου Καλλιγέρη, Διευθυντή του τομέα Γάμου και Οικογένειας Ι.Α.Α. και συντονιστή των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων καθώς και του π. Αναστασίου Μπαστούνη, συνεργάτη του Γραφείου Νεότητος και Γραμματέα της Ι. Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Στη συνέχεια οι Κατηχητές-τριες επισκέφτηκαν τον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος Ζωφριάς, στα Άνω Λιόσια. Ο π. Γεώργιος Χάρλας, Εφημέριος του Ναού, υποδέχτηκε τους Κατηχητές προσφέροντάς τους πλούσια τράπεζα. Η βραδιά έκλεισε με τις ευχές από τους πατέρες και τον χαιρετισμό- εκ μέρους του οικείου Μητροπολίτη Σεβ. κ. Αθηναγόρα- π. Ιωαννικίου Γιαννόπουλου, Διευθυντή του Γραφείου Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως. Οι Κατηχητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον προσεχή Οκτώβριο, στο νέο σεμιναριακό κύκλο 2013- 2014, ο οποίος θα αφορά την ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού με θέμα την Αγία Γραφή.

[fancygallery id=”6″ album=”22″]

Η εκδήλωση στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως