Εκδηλώσεις στην ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως

gennisi-kyprosΑπό τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως (Λ. Ειρήνης 29 Ηλιούπολη – πρόσβαση με το αστικό λεωφορείο 237) ανακοινώνεται ότι με την ευκαιρία της μεγάλης Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων οργανώνονται το Σαββατοκύριακο 19-20 Δεκεμβρίου 2015 οι εξής εκδηλώσεις

1. Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 ώρα 12.00 στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Αικατερίνης θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Εορτή των Κατηχητικών της Ενορίας μας.

2. Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου ώρα 7.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Ναό ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, στα πλαίσια ενίσχυσης του φιλανθρωπικού έργου της Ενορίας.  Το Πρόγραμμα,  του οποίου την ευθύνη θα έχει ο κ. Στέφανος Λαγουτάρης, Λαμπαδάριος του Ι. Ναού,  θα περιλαμβάνει  Χριστουγεννιάτικους  Ύμνους και Κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας, καθώς επίσης και ολιγόλεπτες εισηγήσεις για την εορτή των Χριστουγέννων.   ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!! Αντί εισιτηρίου εισόδου και φέτος σας προτρέπουμε να φέρουμε τρόφιμα νωπά (κρεατικά, πουλερικά  και γαλακτο-τυροκομικά)  και μακράς διάρκειας  (ρύζι, μακαρόνια,  κ.λ.π.) για να  τα διαθέσουμε μαζί με τα μηνιαία επιδόματα στους ενδεείς αδελφούς την Τετάρτη 23/12 στη 1 το μεσημέρι.

3. Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου ώρα 6.00 το απόγευμα θα τελεσθεί στο Ναό μας το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ