Εκδήλωση με ενοριακά παραδοσιακά συγκροτήματα

Ι ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

 

Εκδήλωση του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής με ενοριακά παραδοσιακά συγκροτήματα

 

Η ζωντάνια, ο παλμός και ο ενθουσιασμός ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά της πολύ πετυχημένης εκδήλωσης, που διοργάνωσε το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών την Κυριακή 26 Μαρτίου, με αφορμή την εορτή της 25ης Μαρτίου και την εντυπωσιακή συμμετοχή θεατών.

Συμμετείχαν παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα από τις ενορίες της Ι. Αρχιεπισκοπής: Άγιος Νικόλαος Καλλιθέας, Αγία Βαρβάρα Δάφνης, Άγιος Δημήτριος ομωνύμου δήμου (Μπραχαμίου), Αγία Άννα Χαλανδρίου, Άγιος Στυλιανός Γκύζη, Φανερωμένη Χολαργού.

Μουσικά συνόδευε τα παραδοσιακά χορευτικά με μοναδικό τρόπο η Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κ. Γ. Δεμελή, ενώ στο τραγούδι συνόδευε ο γνωστός Παναγιώτης Λάλεζας.

Από νέους των ενοριών, παιδιά Λυκείου και φοιτητές, παρουσιάσθηκε ένα πολύ κατατοπιστικό αφιέρωμα στην προσφορά των δασκάλων του Γένους στην αφύπνιση του Ελληνισμού και την αναγέννηση των επιστημών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο των Αρσακείων σχολείων Ψυχικού της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους συνετέλεσαν στην πολύ πετυχημένη αυτή εορταστική εκδήλωση, που έδωσε τα ξεχωριστά μηνύματά της.

[fancygallery id=”35″ album=”367″]