Γιορτή για τα παιδιά των Ιερέων

mail3Με τη ευλογία του Μακαριωτάτου Ποιμενάρχη μας Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β΄ θα πραγματοποιηθεί κι εφέτος η Εορτή που διοργανώνει για δέκατη τέταρτη συνεχή χρονιά το Γραφείο Νεότητος προς τιμήν των παιδιών των Ιερέων της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, για να περάσουμε όλοι μαζί ένα όμορφο απόγευμα!

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον πανέμορφο χώρο που μας παραχωρεί η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία του Αρσακείου σχολείου Π. Ψυχικού την Κυριακή 19 Μαΐου 2013, από  5:00 μ.μ.  έως  8:30 μ.μ. 

Στην εκδήλωση έχουν δηλώσει ότι θα λάβουν μέρος περίπου 220 παιδιά ηλικίας από μηνών έως 18 ετών από 50 ιερατικές οικογένειες. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ομαδικά αγωνίσματα και παιχνίδια καθώς και σε ομάδες δημιουργικής απασχόλησης που έχει ετοιμάσει το Γραφείο Νεότητος στον υπαίθριο χώρο του Αρσακείου με εθελοντές – κατηχητές από ενορίες της Αρχιεπισκοπής.

 Μετά την καθιερωμένη δεξίωση η βραδιά θα κλείσει με την απονομή δώρων από το Γραφείο Νεότητος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

mail1mail2