Άρχισε η Α΄ κατασκηνωτική περίοδος για παιδιά

Με τη χάρη του Θεού και με τις ευχές του Πνευματικού μας Πατέρα Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου Β΄ ξεκίνησαν κι εφέτος οι κατασκηνωτικές περίοδοι, που διοργανώνει το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών για παιδιά, νέους και οικογένειες, αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών. Οι  κατασκηνωτικές περίοδοι πραγματοποιούνται για 4η συνεχή χρονιά στις εγκαταστάσεις της Ι. Αρχιεπισκοπής στον Αυλώνα Αττικής, με τη συνεργασία του Κέντρου Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού της Ι. Αρχιεπισκοπής.

Το Σάββατο 25 Ιουνίου άρχισε η Α΄ κατασκηνωτική περίοδος, που αφορά σε αγόρια των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού σχολείου. Συμμετέχουν περίπου 120 παιδιά και Στελέχη που είναι εθελοντές στο νεανικό έργο της Ι. Αρχιεπισκοπής. Υπεύθυνος της περιόδου -που έχει κεντρικό σύνθημα “Όσοι πιστοί”- είναι ο π. Νεκτάριος Στογιάννης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Διευθυντής του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας π. Συμεών Βενετσιάνος τέλεσε τον Αγιασμό ενάρξεως της κατασκηνωτικής περιόδου και μετέφερε σε όλους τις θερμές πατρικές ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου.

Η συγκεκριμένη κατασκηνωτική περίοδος θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιουλίου. Θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη κατασκηνωτικές περίοδοι μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου.

 

[fancygallery id=”30″ album=”315″]